Content voor Ingelogde Gebruikers
Powered by VNO-NCW & MKB-Nederland

Boost with Facebook

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

MKB-Nederland organiseert in samenwerking met Facebook een unieke driedelige live webinarserie die jou als ondernemer bekend maakt met Instagram en Facebook.

Onderwerp: Driedelige live webinar serie die jou als ondernemer bekend maakt met Instagram en Facebook
Start datum: 30 juni, 7 & 14 juli
Doelgroep: Ondernemers
Soort: Webinar

Introductie

Boost with Facebook!

MKB-Nederland organiseert in samenwerking met Facebook een unieke driedelige live webinarserie die jou als ondernemer bekend maakt met Instagram en Facebook.

Selecteer de datum om je aan te melden voor de webinars.

Een overzicht van de onderwerpen per webinar vind je in de tabbladen.

Hoe vertel ik mijn bedrijfsverhaal via Instagram?

Op Instagram is het belangrijk om op te vallen met spraakmakende en unieke content. Geef jouw volgers een inkijkje in je bedrijf en je diensten of producten. Erg nuttig, maar ook lastig om mee te starten. En hoe val je op?

In dit interactieve webinar op 30 juni maakt Lise Devits (Facebook) jou stap voor stap bekend met de mogelijkheden van Instagram.

Evelien Bosch is de host van dit webinar en vraagt ook Arno Lubrun (Country Manager Facebook) en Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland) om hun kennis en ervaringen met je te delen.

Ben je al begonnen maar loop je vast? Er is genoeg ruimte om vragen te stellen aan onze experts.

Hoe haal ik meer uit mijn Facebook pagina?

Om jouw Facebook bedrijfspagina naar een nieuw level te tillen biedt MKB-Nederland in samenwerking met Facebook een gratis webinar aan.

Op 7 juli gaat Lise Devits (Facebook) dieper in op de mogelijkheden die Facebook biedt voor bedrijven. Bijvoorbeeld tools om je online aanwezigheid te versterken en direct te communiceren met je klanten. Ten slotte stimuleert Facebook met deze tooling jouw bedrijfsresultaat. Onder andere door aangepaste knoppen zoals ‘Website bezoeken’, ‘Afspraak maken’ of ‘Vacatures plaatsen’.

Stel al je vragen aan onze experts.

Hoe maak ik aansprekende content voor mijn social kanalen?

Als ondernemer wil je jouw volgers boeiende content aanbieden. Dit lijkt lastig, maar Facebook en Instagram helpen je hiermee op weg.

Lisa Devits (Facebook) bespreekt in dit webinar wat hiervoor nodig is. Ook neemt zij jullie mee door verschillende hulpmiddelen die dit een stuk makkelijker maken. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te plannen en verschillende apps die jouw content fantastisch maken.

Daarnaast bespreekt zij de verschuiving naar een mobiele samenleving. Waar moet je op letten bij het maken van content die voornamelijk op mobiel wordt bekeken?

Wat zijn punten waar jij tegenaan loopt? Stel al je vragen tijdens deze sessie.

Scroll naar boven