Content voor Ingelogde Gebruikers
Powered by VNO-NCW & MKB-Nederland

CHRO transformatieprogramma

7.750,00 (ex. Btw)

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

Op 1 oktober 2020 start de vijfdaagse leergang CHRO Transformatieprogramma. AWVN en Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) hebben hun kennis en expertise gebundeld in dit programma zodat HR-executives transformaties optimaal vorm kunnen geven.

Onderwerp: Organisatieveranderingen
Start datum: 1 oktober 2020
Doelgroep: HR-executives & CHRO’s
Soort: Opleiding

Introductie

Op 1 oktober 2020 start de vijfdaagse leergang CHRO Transformatieprogramma. AWVN en Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) hebben hun kennis en expertise gebundeld in dit programma zodat HR-executives transformaties optimaal vorm kunnen geven.

Als chief human resources officer (CHRO) wordt u steeds meer een architect van organisatieveranderingen. In dit unieke, Nederlandstalige programma krijgt u de nieuwste academische inzichten, leert u van zeer ervaren CEO’s en CHRO’s en werkt u in een vertrouwelijke omgeving samen met andere CHRO’s om een optimale transformatie binnen uw organisatie te realiseren.

Een katalysator voor verandering
Marktverstoringen, (digitale) transformaties en innovaties veranderen organisaties en vereisen dat u als CHRO steeds meer een ontwerper en adviseur van verandering wordt. Het CHRO Transformatieprogramma is ontworpen om uw inzichten hierover te versterken en transformatie binnen uw organisatie op een effectieve manier te realiseren. Daarnaast maakt u door middel van dit programma deel uit van een netwerk van HR-executives en andere gelijkgestemde CHRO’s die elkaar helpen transformaties vorm te geven en te optimaliseren.

Aanmelden kan via de site van RSM.
Kijk voor meer informatie over de leergang.

Dit programma is voor ervaren HR-executives in een HR-leiderschapspositie (op maximaal twee niveaus van de CEO in een grote organisatie), of CHRO’s bij een middelgrote organisatie. Verder toegespitst op HR-executives die worden geconfronteerd met een significante organisatietransformatie die grote gevolgen heeft voor medewerkers.

Door mee te doen aan dit programma:

• vergroot u uw kennis van trends in (digitale) transformatie, disruptieve technologieën en de veranderende macro-economische omgeving voor organisaties
• wordt u zich bewuster van de impact van data en ethische consequenties die een transformatie op organisaties kan hebben
• leert u specifieke tools en methoden voor transformatie-uitdagingen kennen die u direct in uw organisatie kunt toepassen
• leert u de leiderschapskwaliteiten binnen uw organisatie te beoordelen die cruciaal zijn voor een succesvolle transformatie
• doet u nieuwe kennis en inzichten op via een exclusief leernetwerk voor CHRO’s
• krijgt u handvatten om de transformatie van de HR-functie binnen uw organisatie te realiseren.

  • Prof. dr. Jan Peter Balkende
  • Dr. Frieda van Belle
  • Mr. Lars Doyer
  • Dr. Rebecca Hewett
  • Prof. Dr. Muel Kaptein
  • Mr. Giovanni Manchia
  • Prof. Dr. Daan Stam

Vierdaags programma plus terugkomdag
Twee blokken (1 en 2 oktober; 5 en 6 november) en 15 januari 2021 (terugkomdag).
• Download de brochure voor de beschrijvingen van de inhoud van ieder blok.

Kosten
€ 7.750 (excl. 21% btw), inclusief lesmateriaal, lunches en snacks. De kosten zijn exclusief accommodatie. Voor een hotelovernachting in Rotterdam raden wij Novotel Rotterdam Brainpark aan, dat naast de universiteit is gelegen.

Scroll naar boven