Content voor Ingelogde Gebruikers
Powered by VNO-NCW & MKB-Nederland

Korte e-learning thuiswerkplekken

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan goede thuiswerkplekken, maar toch zijn vaak nog kleine verbeteringen mogelijk. De MalieAcademy biedt daarom in samenwerking met Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! een korte gratis e-learning over thuiswerkplekken.

Onderwerp: Verbeter je thuiswerkplek
Start datum: Staat live
Doelgroep: Branche-organisaties, werkgevers en werknemers
Soort: E-learning

Thuiswerken is anders dan werken op een vaste werkplek. De afgelopen periode hebben werkgevers en hun branche-organisaties zich ingespannen om thuiswerken zo optimaal mogelijk te regelen voor hun werknemers. Met oog voor de arborichtlijnen en het belang van ontspannen kunnen werken. Juist nu we al een tijdje thuiswerken, is het goed als werknemers hun thuiswerkplek eens doorlichten. Ze zijn misschien al gewend aan de verkeerde houding of de lastige lichtinval, terwijl met kleine veranderingen en huis-, tuin- en keukenspullen nog veel is te verbeteren.

Deze e-learning is kort en toegankelijk en kan gemakkelijk door werknemers zelf thuis worden gedaan. U kunt als branchevereniging uw leden hierop wijzen. Ook voor werkgevers kan de training nieuwe inzichten geven, en met feedback van uw werknemers kunt u misschien uw thuiswerkbeleid nog verder optimaliseren. De e-learning is ontwikkeld door Buro voor Fysieke Arbeid.

  • De e-learning kan op ieder moment individueel gedaan worden.
  • De e-learning kan op elk gewenst moment onderbroken en opnieuw gestart worden
  • Geschatte tijdsduur tussen de 15 minuten en 1 uur
  • Kosten: gratis

De e-learning is ontwikkeld door Buro voor Fysieke Arbeid en wordt gratis aangeboden in samenwerking met Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! in het kader van het platform Thuiswerken is topsport.  De stichting, waarin VNO-NCW en MKB-Nederland samenwerken, zet zich voor, door en met ondernemers in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uitgangspunt van de stichting is dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij en een gezond en gelukkig leven moet kunnen leiden. NL Onderneemt Maatschappelijk! heeft daarvoor diverse projecten op het gebied van inclusie, vitaliteit en duurzaamheid.

Scroll naar boven