Content voor Ingelogde Gebruikers
Powered by VNO-NCW & MKB-Nederland

Mediatraining voor brancheorganisaties

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

Goed nieuws brengen is altijd leuk. Maar hoe ga je om met een ongevraagde negatieve mediastorm? Hoe bereid je je voor en zorg je dat je achterban de boodschap ondersteunt? Welke valkuilen zijn er en hoe voorkom je daarin te stappen? Om daar inzicht in te krijgen én te oefenen hebben we deze cursus ontwikkeld. Met één dagdeel ben je weer helemaal bij en we oefenen ook lekker veel. Wat wil je nog meer?

Informeer mij wanneer weer beschikbaar

Onderwerp: Mediatraining voor brancheorganisaties
Start datum: Maart 2022
Doelgroep: Iedereen die binnen branche- beroepsverenigingen die te maken heeft met media (bestuurders, directeuren, communicatiemedewerkers)
Soort: Training

Bij VNO-NCW en MKB-Nederland weten we als geen anders hoe belangrijk goede woordvoering is. Maar ook hoe moeilijk het is en wat er allemaal op je af kan komen met vaak een klein team. We nemen jullie in een dagdeel mee in de wereld van media en woordvoering en delen onze ervaringen en do’s en don’ts. Vervolgens gaan we het geleerde vooral in de praktijk brengen en met een trainer aan de slag met jullie eigen vraagstukken en vaardigheden. Het volledige programma, datum en kosten volgen spoedig. Maar je hebt alvast de mogelijkheid om je interesse aan te geven.

Leerdoelen:

  • Inzicht in de wereld van journalistiek en media voor jouw branche: de do’s and don’ts
  • Hoe formuleer je een kernboodschap
  • Hoe bepaal je (ook onder druk) een mediastrategie
  • Hoe zorg je dat de achterban is geraadpleegd en de sector spreekt met een mond
  • Trainen van kranten-, radio- en tv-interviews
Scroll naar boven