Content voor Ingelogde Gebruikers
Powered by VNO-NCW & MKB-Nederland

De MalieAcademy: inzicht met impact

Leren | Ervaringen | Aandacht | Doen

Leren

MalieAcademy is anders. Effectiever. Niet gericht op het klaslokaal, maar op de toepassing van het geleerde in de praktijk. MalieAcademy is als onderdeel van MKB-Nederland en VNO-NCW gericht op rendement van je inspanningen tijdens de opleiding. Resultaat na je opleiding staat voorop. Daarom werken wij nauw samen met gerenommeerde instituten als Nyenrode, TU Delft en De Baak.

Geniet van unieke gastcolleges van prominente docenten. Vaak bekende professoren uit collegezalen, bekende politici en vakprofessionals die je misschien van tv kent. Mannen en vrouwen met een bewezen track-record geven jou inzichten waarmee jij écht aan de slag kan.

Ervaringen

Leren doe je niet alleen. Je krijgt weliswaar les van docenten, maar je leert ook van je medecursisten, van hun ervaringen. En zij van jou. Want jij neemt ook een berg ervaring mee. De MalieAcademy verbindt professionals en is zelfs dé verbinder van brancheorganisaties en onderwijsinstellingen. Wij geven je tools waarmee je vooruit kunt. En je krijgt een nieuw netwerk cadeau.

Deelnemen is in ieder geval een ervaring die je verder helpt om in de praktijk meer te bereiken. Voor de deelnemers tot nu geldt dat ze na de opleiding meer impact hebben; door nieuwe inzichten in hun handelen, in bedrijfsprocessen, in ontwikkelingen, in ervaringen van anderen. Met ‘t juiste inzicht, bereik je meer!

Aandacht

Een opleiding volgen aan de MalieAcademy laat zien dat je aandacht hebt voor jezelf en je omgeving. Gewoon omdat je het beste voor je organisatie of je doelen wil. En omdat je weet dat er meer in je zit. Start met aandacht voor jouw persoonlijke doelen tijdens een persoonlijke intake voorafgaand aan iedere opleiding. En ga straks verder met klinkende resultaten tijdens je werk. Door jouw nieuwe inzichten en onze aandacht voor jouw persoonlijke doelen, haal jij het beste uit jezelf en je zaak.

Doen

‘Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt’, aldus Albert Einstein. Verandering begint bij jezelf. Met inzicht, motivatie en actie! Daar helpen we je mee. Met onze inspirerende colleges op even inspirerende leeromgevingen als de TU Delft, de Malietoren, het strand van Noordwijk of het slot van Nyenrode, geven we je een boost. Je wordt geprikkeld om met meer effect aan de slag te gaan. MalieAcademy – Wij ontwikkelen branches.

Bekijk ons volledige aanbod

 

Voor de oprichting van de MalieAcademy® hebben VNO-NCW en MKB-Nederland de handen ineen geslagen. Door de bundeling van onze krachten hebben we een unieke en krachtige samenwerking in handen waarmee we een grote meerderheid van de ondernemers en brancheorganisaties bereiken. We helpen ze daarbij door opleidingen en trainingen aan te bieden waarin we praktische handvatten aanreiken waarmee ze aan de slag kunnen. Dat doen we altijd op sectoroverstijgende onderwerpen. Dit doen we niet alleen, maar samen met gerenommeerde opleidingspartners. Dit maakt de MalieAcademy en ons aanbod uniek.

Scroll naar boven